widok od strony morza

Obiekt znajduje się przy samej plaży, w pierwszej lini zabudowy od strony morza

widok od strony morza

Na terenie inwestycji znajdować sie będzie ogólnodostępny bulwar pieszy z usługami; bulwar prowadzący pieszych w stronę morza.

wejśćie do obiektu

przestrzeń wejściowa obiektu zatwierdzonego pozwoleniem na budowę.

zielona ściana

Fragment zabudowy posiada zewnętrzną zieloną ścianę.

przestrzeń publiczna

Od strony morza znajduje się przestrzeń publiczna, która może być wykorzystana na wiele sposóbów - na zewnętrzne stoliki restauracji w parterze, przestrzeń pod występy, iwenty, boisko do siatkówki itp.

basen

W pierwonej wersji projektu zaprojektowany został duży kompleks rozrywkowy - akwapark z dużym basenem. Późniejsza decyzja Inwestora zredukowała zakres tej funkcji, przenosząc ją na poziom -1 w rejonie recepji.

iluminacja wieczorna

Ważnym elementem architektonicznym jest iluminacja obiektu.

plac wewnętrzny

W centralnej części placu zaplanowano przestrzeń zieleni - koncpecja pierwotna dla całego terenu.

plac wewnętrzny

wewnętrzny plac dojazdowy jako element komunikacji pieszej oraz kołowej

wejście do obiektu

wejście do obiektu znajduje się przy placu przedwejściowym

wewnętrzny dziedziniec

wewnętrzne atrium z recepcją łączą sie z dziedzińcem przedwejściowym

przekrój

fragment przekroju dla części zabudowy zatwierdzonej pozwoleniem na budowę

wewnętrzne atrium

atrium wewnętrzne widoczne jest od samego wejścia do obiektu, z przestrzeni przy recepcji

wewnętrzne atrium

zielone wnętrze przestrzeni wypoczynkowej dla użytkowników obiektu

wewnętrzne atrium

przestrzeń wewnętrznego atrium scala cały obiekt komunikacyjnie, znajduje się w nim również przestrzeń przeznaczna do wypoczynku

kondygnacja podziemna

na kondygnacji -1 zaprojektowane zostały oprócz parkingów również funkcje użytkowe

kondygnacja podziemna

na kondygnacji -1 zaprojektowane zostały oprócz parkingów również funkcje użytkowe

sala wielofunkcyjna

w bezpośrednim sąsiedztwie holu zaprojektowana została sala wielofunkcyjna, w projekcie finalnym została zamieniona na mały zespół baseonowy

duża sala konferencyjna

pierwotna wersja projektu zakłądała wykonanie wielkiej sali konferencyjnej

pokoje mieszkalne

przykładowa aranżacja wnętrz

pokoje mieszkalne

przykładowa aranżacja wnętrz

pokoje mieszkalne

bezpośredni widok na morze

rzut kondygnacji powtarzalnej

pokoje z widokiem na morze

rzut kondygnacji powtarzalnej

planowany układ zabudowy po ewentualnej zmianie MPZP

lokalizacja

bezpośrednie sąsiedztwo morza oraz plaży

lokalizacja

Kołobrzeg, część wschodnia